Tur i oturen!



Hade tur i oturen här kan man säga. Efter att jag skaffat Klas-Kent och Britt-Inger så sade jag att den enda gångne det kommer in ett till marsvin i detta hem är om det är en chocklad magpie ;)
Nu var ju dessa två sötisar tyvärr tvungen att flytta på grund av bråk i flocken, och då behövde jag ju en tös vilket fall som helst. Hoppas dock mest på choklad ;)

Lilla Ariel föddes i lördags - och var tingad till mig om jag ville ha henne ;)
1.5 dag senare föder nästa hona sin kull - vilket visar sig vara chokladisar!!! DOCK, utan teckningar, nästan helbruna och mes korta öron och dåliga färger. Bestämde mig för att Ariel vilket fall som helst var sötare och även bättre om jag får för mig att ta en kull.

Inatt kom sista kullen, tre stycken chokladisar - en flicka som tydligen skall vara mycket bra tecknad och två hanar... Och denna lilla tös är dessutom halvsyster till Nintendo xD Så det går ju inte vilket fall som helst.

Men i framtiden skall jag ha en chokladis om det så är det sista jag gör;)

Nytt hem!



Idag blev även Klas-Kent och Britt-Inger tingade - så de får ett nytt hem till helgen tillsammans!
Sjukt nöjd eftersom det visade sig att brorsan tjej ville ta dem. Då stannar de ju kvar i familjen och allt så att jag ändå kan följa dem.
Känns sjukt bra, så snart flyttar de till Åsele ;)

Kommer dock att sakna de små - det kan jag inte annat än medge.. Men de kommer att få det bra =D






Arwen eller Ariel?


Första kullen nere i Uppsala har kommit =D
En av honorna från två av kullarna skall flytta hem till mig och bli sällskap till My om några veckor =D

Det blev två honor i denna kull, Arwen och Ariel heter de ;)
Ariel är gryyyymt söt, lite svartare och sjuukt söta ögon.
Arwen skall uppfödaren mest troligast behålla, om inte har jag första tjing där, men jag tror fan att jag tror att Ariel är sötare vilket fall ;) hehe.

Bara att sitta och vänta spänt på att hona nummer två skall droppa de andra ungarna och se om det finns något intressantare där ;) Annars blir det en tös från denna! Återkommer när jag vet mer ;)

Pratiga små!


Vet inte vad som tagit åt Aragorn idag, han har varit jätteskrikig och pratig.
Så fort man går in till honom och ställer sig och tittar på honom, så skriker, tror att han vill ha väldigt mycket uppmärksamhet idag helt enkelt ;)
Imorse fick han ligga i sängen med oss och ha morgongosen, men det var inte tillräckligt tydligen :p

Har även satt ut en annons nu på Klas-Kent och Britt-Inger så får vi se om jag får någon napp..
Har bävat mig inför att göra det, men nu är annonsen utsatt och jag hoppas att den är någorlunda iallafall. <3

Konstig dröm!


Drömde en sjukt rolig dröm igår natt.
Kollar väldigt mycket serien walking dead här hemma och i denna dröm var det precis det som hände. Zombier hade tagit över världen och jag och mina kära var de enda som levde.

"Vi befann oss ute på en gård på landet vid detta tillfälle, jag var så glad och lycklig för korna, hästarna och fåren där ute hade på något konstigt sätt lyckats leva.
Senare på dagen märkte jag att det kändes så tyst, inga hästar som galopperade ute på ängen och inga kor som råmade, jag öppnade dörren och klev ut på husets verenda och möttes av ren tortyr slakt. De stackars djuren låg där döda, ner blodade och med brutna kroppar. Jag blev rädd men samtidigt mycket ledsen över mina stackars djur.

Jag såg ett lamm som såg ut att må bra och gick fram till den för att ta hand om den, istället för att dö hade din blivit zombie även den, jag gjorde pinan kort för den..

När jag kom in i huset igen visade det sig att Aragorn försvunnit. jag blev sur och irriterande och vräkte ur mig:
"Säg inte att han har gett sig ut och låtit magen bestämma igen. Jävla gris" jag begav mig ut igen för att leta honom, rädd för vad jag skulle stöta på.
Jag ropade och ropade och blev sedan tyst... Långt långt ner hördes ett tuggande, typiskt marsvins tuggande. Jag började krypa vid marknivå för att se om jag kunde hitta den lilla rackaren.

Vid Eken på gården blev ljudet plötsligt starka och jag såg in i hålet som fanns i eken.
Där inne satt den lilla rackarn och hade ett eget matförråd som han höll hemlig. Hans mun plutade så där som de alltid gjorde och han njöt av grönsakerna som låg där. Jag fnissade.
"Aragorn?" Han tittade då upp på mig förvånat *Ops....*"


En ganska rolig dröm måste jag säga själv, och jag skrattade mycket gott åt den när jag vaknade ;)






RSS 2.0